KINGCO dealer worden?

Dat kan op 2 manieren.

1. U koopt bij ons in en opereert zelfstanding, u wordt niet opgenomen in ons dealernetwerk.

Of u sluit zich aan bij ons dealernetwerk, naast inkoopprijzen bieden wij u ook gratis klanten die hun producten via u willen laten inbouwen.

KINGCO is zeer selectief bij het toewijzen van een KINGCO inbouwdealerschap. Onze huidige inbouwdealers bedienen reeds een groot gedeelte van de Nederlandse markt en bedienen hun clienten met de KINGCO top mentaliteit & Service.

KINGCO staat voor kwaliteit en de allerbeste service tegen een scherpe prijs. Klanttevredenheid komt voor ons op de allereerste plaats.

Wilt u ook KINGCO producten in uw assortiment opnemen? Dat is wellicht mogelijk. Voorwaarde is wel dat u voldoet aan de eisen die KINGCO stelt.

Het is mogelijk KINGCO producten in uw assortiment op te nemen wanneer u een bedrijf heeft welke gericht is op de autobranche. U levert als distributeur/installateur topkwaliteit en een geweldige service tegen een scherpe prijs. Dat is de KINGCO standaard. Wij willen dat al onze clienten op en top tevreden zijn.

Voelt u zich aangesproken en wit u dat uw bedrijf onderdeel gaat uitmaken van het snelgroeiende KINGCO netwerk? Email ons uw gegevens via onderstaande opgave. Wij nemen daarna contact met u op.

Vermeld in uw email :
uw naam
Bedrijfsnaam + adres gegevens
Telefoonnummer
KvK en BTW nummer
En uw eventueel www website adres


Let wel op, incomplete aanvragen worden niet behandeld !

Email ons uw gegevens via de contact pagina