KINGCO

KINGCO groothandel in automotive producten
KingCo is de groothandel van kwalitatief hoogwaardige en zeer betaalbare automotive producten als hoofdsteun DVD spelers, parkeersensoren in de juiste kleur of geheel onzichtbare parkeersensoren , Einzelmann xenon verlichting en Zenesis auto multimedia systemen. KingCo staat voor kwaliteit en de allerbeste service tegen scherpe prijzen.

KINGCO heeft een uniek concept in automotive producten. Het concept is gericht op zowel particulieren als gespecialiseerde inbouwbedrijven, autoshops, garages en autoschadeherstelbedrijven. Ons productengamma bestaat uit diverse concepten. Ieder concept wordt gekenmerkt door zijn eigen productsoort, prijsstructuur en inbouwservice. KINGCO combineert deze concepten met aantal krachtige websites, welke duidelijk, eenvoudig, vertrouwd en snel zijn!

Het concept van KINGCO is eenvoudig maar erg gewaardeerd. KINGCO levert automotive producten met een landelijke dealer netwerk van inbouwdealers. Klanten kunnen op afspraak het gewenste product direct bij hen in de buurt vakkundig laten inbouwen.

Heeft u een bedrijf service gericht in de autobranche ? Staat bij u de service naar uw klanten ook op de eerste plaats? sluit u dan vandaag nog bij ons aan en profiteer direct van goede inkoopmarges en gratis klanten zonder zelf te adverteren.

Kijk voor meer informatie op de dealer worden pagina of neem nu direct contact met ons op

KingCo Team