Partikuliere verkoop

Heeft u belangstelling voor onze producten incl inbouwservice?
Bezoek dan een van onze onderstaande websites.

KingCoPark.nl

De enige echte onzichtbare parkeersensoren voor auto, bestelwagen of camper. KingCo Park sensoren zijn uiterst precies inclusief op de uiterste hoeken van uw bumpers. Leverbaar in diverse types, zoals met en zonder waarschuwing display en ook als duo voor en achter tegelijk. KingCo Park sensoren verpesten niet uw bumper, deze blijft fabrieks orgineel door de montage aan de binnenzijde van de bumper. www.kingcopark.nl.

KingcoSensor.nl

KingCo Sensor parkeersenoren zijn Leverbaar in verschillende modellen als ook in auto specifieke kleur ! U kunt kiezen uit 60.000 kleuren. Naast standaard doe het zelf sets, kunnen wij u ook inbouwservice bieden via ons landelijk dealer netwerk. zie de website voor alle inbouwloacties
www.kingcosensor.nl

KingCoXenon.nl

KingCo Xenon.nl is de leverancier voor Einzelmann Xenon. Deze hoogwaardige xenon wordt u aangeboden inclusief eventuele inbouw service. Zie de website voor meer informatie en inbouwdealer adressen.
www.kingcoxenon.nl

KingCoDVD.nl

KingCo DVD hoofdsteunen zijn Leverbaar in 3 verschillende kleuren, zwart, grijs of beige. Iedere set wordt geleverd als 1 paar. Iedere hoofdsteun heeft zijn eigen Sony DVD speler. Via het ingebouwde TFT kleuren scherm zijn naast DVD's ook spelletjes te spellen middels de meegeleverde gratis cd met games en joy sticks.
www.kingcodvd.nl